Tools

http://www.gijsvaniersel.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/855120header_gijs.jpglink
http://www.gijsvaniersel.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/846235header_djgijs.jpglink
http://www.gijsvaniersel.nl/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/626626header_zingendedjgijs.jpglink

Zanger: Gijs van Iersel

Gijs van Iersel is een veel geboekt artiest in Nederland. U zal daarom zeker zijn ervaring en professionaliteit zien. Bij zijn optredens zal Gijs in een half uur uw feesttent of evenement een onvergetelijk moment bezorgen. Hij zal u laten Lees verder

DJ Gijs

Wanneer u DJ Gijs boekt bent u verzekerd van een uiterst professionele DJ die als geen ander de sfeer weet aan te voelen en daarop in kan spelen. Lees verder

Zingende DJ Gijs

Zingende DJ Gijs draait van alles door elkaar, van Nederlandstalige feestplaten tot disco en van R&B tot Apres Ski. Binnen no-time weet hij met zijn stijl van draaien een sfeer neer te zetten waarbij het dak er bijna letterlijk af Lees verder

Zanger: Gijs van Iersel DJ Gijs Zingende DJ Gijs
woensdag, 03 juni 2020

Gijs van Iersel

Gijs van Iersel is een veel geboekt artiest in Nederland. U zal daarom zeker zijn ervaring en professionaliteit zien. Bij zijn optredens zal Gijs in een half uur uw feesttent of evenement een onvergetelijk moment bezorgen. Hij zal u laten swingen op de meest bekende nederpop songs maar zal u ook kippenvel momenten bezorgen tijdens een prachtige ballad. Uiteraard ontbreken zijn eigen liedjes zoals “Kom hier bij mij” en “Altijd” natuurlijk niet.

Kom Hier Bij Mij (2010)

Gijs van Iersel die al jaren bekend staat als DJ Gijs nam in 2010 zijn eerste single op als Zanger. Hij koos hiervoor een vrolijk nummer uit met Afrikaanse invloeden en schreef hier zelf een Nederlandse tekst op.

Dit nummer viel erg goed in de smaak bij landelijke radiozenders zoals Radio NL en werd meerdere malen per dag gedraaid.

Toppers 2011

De Toppers waren dit jaar voor het eerst op zoek naar een 5e topper om tijdens de arenaconcerten mee te zingen. Ruim 4000 inzendingen kwamen er binnen van mensen die auditie voor de webcam deden. Gijs was één van deze 4000 mensen maar nam een auditie op midden in de drukke binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
De Toppers; Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Gordon waren zo gecharmeerd van Gijs, dat ze hem uitkozen als weekfinalist. Uiteindelijk waren er nog 5 andere weekfinalisten waar Gijs tegen moest strijden om 5e topper te worden. Dit alles onder het toeziend oog van de 4 heren op de middenstip van de Arena Amsterdam. Na een zenuwslopende finale werd Gijs helaas niet de 5e topper maar hij heeft hierdoor wel een enorme boost gekregen in muziekland.

Altijd (2012)

Gijs is opnieuw de studio ingegaan en heeft daar het liedje “Altijd” opgenomen. Weer een enorm vrolijk nummer met een hoog zomer “feel good” gehalte. De single komt 14 juni uit en Gijs hoopt hiermee de hitlijsten te bestormen!

FacebookTwitter

Contact

Voor meer informatie over Gijs van Iersel, DJ Gijs of Zingende DJ Gijs kunt u contact opnemen met info@gijsvaniersel.nl

Agenda

Geen evenementen